MASSAVERKOOP, IN TOPVORM MET TOPMERKEN

De Massaverkoop is de grootste (winter)sport outlet van België. Al jaren vindt u in Dendermonde de beste merken aan de beste prijzen in een winkelruimte van maar liefst 7000m².

Er is voor elk wat wils in ons uitgebreid gamma. In de winter volledige ski-outfits met accessoires (helmen, brillen, handschoenen, mutsen, sjaals), in de zomer voornamelijk sport- en vrijetijdskledij, schoenen enz. Allemaal aan fabrieksprijzen. Daarbovenop kan u nog genieten van extra kortingen.

U vindt bij ons topmerken zoals Superdry, Spyder, The North Face, O’Neill, Quiksilver, Roxy, Rehall. Ook Puma, Under Armour, Adidas, Nike, Bjorn Borg, Regatta, Vans, Skechers en Timberland zijn in grote volumes beschikbaar.

In onze stockverkoop vindt u enkel kwalitatieve sport- en vrijetijdskledij, uit verschillende voorgaande collecties. Zo zijn de sportfanaten en het hele gezin goed uitgerust, voor een betaalbaar budget.

Ontvangt u graag een uitnodiging? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle verkoopdata van onze uitverkoop.

Nog niet overtuigd, of heeft u nog vragen? Check zeker onze veelgestelde vragen of contacteer ons via het contactformulier..

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil jij ook graag op de hoogte blijven van aankomende massaverkopen, promoties, solden … Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.